پیشینه تحقیق برنامه ریزی نیروی انسانی
مبانی نظری برنامه ریزی نیروی انسانیمبانی برنامه ریزی نیروی انسانیبرنامه ریزی نیروی انسانیبرنامه ریزینیروی انسانیپیشینه تحقیق برنامه ریزی نیروی انسانیتحقیق برنامه ریزی نیروی انسانیپیشینه برنامه ریزی نیروی انسانی-------
پیشینه تحقیق برنامه ریزی نیروی انسانی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 28
حجم فایل: 480
قیمت: 46239 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 28
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
برنامه ریزی نیروی انسانی:
درتعریف برنامه ریزی نیروی انسانی ذکر این نکته ضروری است که اکثر صاحبنظرانمدیریت، برنامه ریزی نیروی انسانی را در اصل یک فرآیند استراتژیک میدانندکه در جهت اهداف کلی سازمان و شیوههای لازم برای نیل به آن حرکت میکند. برای فرآیند برنامهریزی نیروی انسانی[1] تعاریف متعددی بیان شده است که تعدادی از آن به شرح زیر است:
1- برنامه ریزی نیروی انسانی را فرآیند پدید آوردن و تعیین هدفها، سیاستها و برنامههایی گویند که به پرورش، کاربرد و توزیع نیروی انسانی میپردازد تا مقاصد اقتصادی، خدماتی و ... تأمین میشود (کیانی،1382).
2- برنامه ریزی نیروی انسانی فرآیندی است که بوسیله آن سازمان تعیین میکند که برای نیل به اهداف خود بهچه تعداد کارمند با تخصص و مهارتهایی برای چه مشاغلی نیاز دارد (سعادت،1376).
3- تعیین تعداد افرادی که در سالهای آینده برای تأمین هدفهای سازمان باید انتخاب گردند، آموزش ببینند، ترفیع یابند، بازنشسته یا اخراج شوند و مانند آن که براساس تسهیلات و وسایل مورد نیاز تخمین زده میشود (رضائیان،1374).
مراحل برنامه ریزی نیروی انسانی:
برنامه ریزی منابع انسانی را در چهار مرحله میتوان به اجرا درآورد:
1-مرحله اول: در مرحله اول گردآوری، تحلیل و پیش بینی دادهها به منظور پیشبینی عرضه منابع انسانی صورت میگیرد. این مرحله بر پا داشتن یک نظام اطلاعاتی منابع انسانی است که به دنبال آن با افزودن بر نظام اطلاعاتی منابع انسانی تقاضای منابع انسانی نیز مورد پیش بینی قرار میگیرد.
2-مرحله دوم: در این مرحله هدفها و سیاستهای کلی منابع انسانی تعیین میگردند و بدنبال آن حمایت مدیران بلند پایه در مورد آنها (هدفها) جلب میشود.
3- مرحله سوم: این مرحله شامل طراحی و به انجام رساندن طرحها و برنامههای عملی در زمینههایی مانند کارمند یابی، آموزش و ترفیع است که سازمان را قادر خواهد ساخت به هدفهای منابع انسانی خود دست یابد.